ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κάτω από την επιλογή "Προσθήκη στο καλάθι" σε κάθε σελίδα προϊόντος θα βρείτε την επιλογή "Οδηγός μεγέθους". Είναι ο αναλυτικός οδηγός μας για το πως μπορείτε να βρείτε εύκολα το μέγεθος σας. Εναλλακτικά πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε κατευθείαν στον οδηγό. Για περαιτέρω βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας!

Όλα μας τα κοσμήματα είναι χειροποίητα από ασήμι 925. Κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στο εργαστήριο μας ενώ χρησιμοποιούνται μόνο γνήσιοι λίθοι και υλικά. Κύριος στόχος μας είναι αποκλειστικά η ποιοτική κατασκευή κοσμημάτων.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε κάνοντας κλικ εδώ.

We are more than happy to undertake any repairs, resizes or refresh any of your silver jewelry. For more information, please check this page.

Με χαρά αναλαμβάνουμε τις ειδικές παραγγελίες σας. Συμπληρώστε την φόρμα με τις ιδέες σας σε αυτή τη σελίδα και πάμε να δημιουργήσουμε μαζί

1) Μπορείτε εύκολα να πληρώσετε με οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα στην σελίδα μας μέσω της τυπικής διαδικασίας παραγγελίας μας. Το Stripe.com είναι η πύλη πληρωμών μας που φροντίζει ώστε οι πληρωμές σας να γίνονται με ασφάλεια, γρήγορα και εύκολα.

2) Εάν προτιμάτε τραπεζική κατάθεση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κάθε κόσμημα δημιουργείται κατόπιν παραγγελίας. Δεν υπάρχει απόθεμα σε αποθήκη. Όλα δημιουργούνται από το 0, εξειδικευμένα για κάθε πελάτη, στο δικό του μέγεθος. Για να αποφύγουμε περιστατικά εγκαταλελειμμένων πακέτων στο ταχυδρομείο, έχοντας αφιερώσει αρκετό χρόνο και υλικά για τη δημιουργία προϊόντων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία είναι δύσκολο να μεταπωληθούν, δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής ως μέθοδος πληρωμής. Όλες οι παραγγελίες προεξοφλούνται, όπως συνήθως συμβαίνει με χειροποίητα προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία.

Έχουμε προσφορές που είναι διαθέσιμες πάντα. Δίνουμε -10% σε όσους κάνουν εγγραφή στο newsletter μας και παραγγείλουν για πρώτη φορά και -15% για παραγγελίες 2 ή περισσότερων κοσμημάτων στο τελικό καλάθι. Οι περίοδοι εκπτώσεων και οι προσφορές μας έχουν μέγιστο -20% μιας και τα προϊόντα μας είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα και κατασκευασμένα κατά παραγγελία για κάθε πελάτη ξεχωριστά. Τα σχέδιά μας είναι φτιαγμένα για να διαρκούν μια ζωή και απαιτούν πολύ χρόνο, προσπάθεια και ακριβά υλικά για να παραχθούν, επομένως δεν είναι εφικτό για εμάς να δώσουμε τεράστιες εκπτώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Ο χρόνος της παραγωγής κάθε κοσμήματος είναι συνήθως έως 7 ημέρες και σπανίως έως 14 σε ειδικές περιπτώσεις (έλλειψη υλικών ή λίθων/ειδικές παραγγελίες ή παραμετροποιήσεις). Μόλις η παραγγελία σας ταχυδρομηθεί ενημερώνεστε άμεσα με το tracking number έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς την πορεία του δέματος σας. Για την μεταφορά εντός Ελλάδας συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες και 5-7 για εξωτερικό.

Όχι, το Ren Jewelry είναι μόνο διαδικτυακό κατάστημα και η μόνη φυσική έδρα μας είναι το εργαστήριο μας. Μπορείτε όμως να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή ομάδα από την Ελλάδα, η Ειρήνη και ο Νικόλας, που μετατρέπουμε τις ιδέες μας σε μοναδικά κοσμήματα. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η δημιουργία και οι ποιοτικές κατασκευές μας είναι ο τρόπος μας για να το μοιραστούμε μαζί σας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Η σχεδιάστρια και συνιδιοκτήτρια Ειρήνη Κτενά είναι το πρόσωπο πίσω από όλα τα σχέδια που θα δείτε κάτω από την επωνυμία μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.