Συχνες ερωτησεις

Σχετικα με τα προϊοντα

Κάτω από την επιλογή "Προσθήκη στο καλάθι" σε κάθε σελίδα προϊόντος θα βρείτε την επιλογή "Ring Size Chart" option. Είναι ο αναλυτικός οδηγός μας για το πως μπορείτε να βρείτε εύκολα το μέγεθος σας. Για περαιτέρω βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας!

Όλα μας τα κοσμήματα είναι χειροποίητα από ασήμι 925. Κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στο εργαστήριο μας ενώ χρησιμοποιούνται μόνο γνήσιοι λίθοι και υλικά. Κύριος στόχος μας είναι αποκλειστικά η ποιοτική κατασκευή κοσμημάτων.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε κάνοντας κλικ εδώ.

Με χαρά αναλαμβάνουμε τις ειδικές παραγγελίες σας. Συμπληρώστε την φόρμα με τις ιδέες σας σε αυτή τη σελίδα και πάμε να δημιουργήσουμε μαζί!

1) Μπορείτε εύκολα να πληρώσετε με οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα στην σελίδα μας μέσω της τυπικής διαδικασίας παραγγελίας μας. Το Stripe.com είναι η πύλη πληρωμών μας που φροντίζει ώστε οι πληρωμές σας να γίνονται με ασφάλεια και χωρίς κανένα κίνδυνο.

2) Εάν προτιμάτε τραπεζική κατάθεση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κάθε κόσμημα δημιουργείται κατόπιν παραγγελίας. Δεν υπάρχει απόθεμα σε αποθήκη. Όλα δημιουργούνται από το 0, εξειδικευμένα για κάθε πελάτη, στο δικό του μέγεθος. Για να αποφύγουμε περιστατικά εγκαταλελειμμένων πακέτων στο ταχυδρομείο, έχοντας αφιερώσει αρκετό χρόνο και υλικά για τη δημιουργία προϊόντων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία είναι δύσκολο να μεταπωληθούν, δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής ως μέθοδος πληρωμής. Όλες οι παραγγελίες προεξοφλούνται, όπως συνήθως συμβαίνει με χειροποίητα προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η παραγωγή κάθε κοσμήματος συνήθως μας παίρνει μέχρι 7 ημέρες αλλά λόγω COVID-19 ή άλλων καθυστερήσεων μπορεί να φτάσει έως και τις 14 ημέρες. Μόλις η παραγγελία σας ταχυδρομηθεί ενημερώνεστε άμεσα με το tracking number έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς την πορεία του δέματος σας. Για την μεταφορά και παράδοση συνήθως χρειάζονται 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Όχι, το Ren Jewelry είναι μόνο διαδικτυακό κατάστημα. Μπορείτε όμως να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή ομάδα από την Ελλάδα, η Ειρήνη και ο Νικόλας, που μετατρέπουμε τις ιδέες μας σε μοναδικά κοσμήματα. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η δημιουργία και οι ποιοτικές κατασκευές μας είναι ο τρόπος μας για να το μοιραστούμε μαζί σας.

Η σχεδιάστρια και συνιδιοκτήτρια Ειρήνη Κτενά είναι το πρόσωπο πίσω από όλα τα σχέδια που θα δείτε κάτω από την επωνυμία μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.